top of page

Ondernemersgegevens 

- Bollaerts Custom Works vertegenwoordigd door Jonathan Bollaerts 

- Sint-trudensesteenweg 617, 3300 Hakendover

- Tel: +32499349907

- Email: Jonathan.bollaerts@hotmail.com

- BE0673886021

Artikel 1: Algemene voorwaarden 

 

- De webshop van Bollaerts Custom Works, een entiteit-natuurlijke persoon met maatschappelijke zetel te Sint-Truidensesteenweg 617, 3300 Hakendover en met ondernemingsnummer BE.  biedt zijn klanten de mogelijkheid om auto onderdelen en custom onderdelen aan te kopen.

- Deze website wordt beheerd door Bollaerts Custom Works. Op de hele site verwijzen de termen "wij", "ons" en "onze" naar Bollaerts Custom Works. Bollaerts Custom Works biedt deze website aan, inclusief alle informatie, tools en diensten die op deze site beschikbaar zijn voor u, de gebruiker, op voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden, bepalingen, beleid en kennisgevingen die hier worden vermeld.

 

- Door onze site te bezoeken en / of iets van ons te kopen, neemt u deel aan onze "Service" en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden ("Servicevoorwaarden", "Voorwaarden"), inclusief die aanvullende voorwaarden en beleidsregels. waarnaar hierin wordt verwezen en / of beschikbaar via een hyperlink. Deze Servicevoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, verkopers, klanten, verkopers en / of bijdragers van inhoud zijn.

 

- Lees deze Servicevoorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door een deel van de site te openen of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, mag u geen toegang krijgen tot de website of diensten gebruiken. Als deze Servicevoorwaarden als een aanbieding worden beschouwd, is aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze Servicevoorwaarden.

 

- Alle nieuwe functies of tools die aan de huidige winkel worden toegevoegd, vallen ook onder de Servicevoorwaarden. U kunt de meest recente versie van de Servicevoorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken. We behouden ons het recht voor om elk onderdeel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en / of wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortdurende gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van wijzigingen houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

- We behouden ons het recht voor om op elk moment service om welke reden dan ook te weigeren.

 

- U begrijpt dat uw inhoud (exclusief creditcardgegevens) onversleuteld kan worden overgedragen en (a) transmissies via verschillende netwerken kan omvatten; en (b) veranderingen om te voldoen aan en aan te passen aan technische vereisten voor het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd gecodeerd tijdens overdracht via netwerken.

 

- U stemt ermee in om geen enkel deel van de Service, het gebruik van de Service of toegang tot de Service of enig contact op de website via welke de service wordt geleverd, te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.

Artikel 2: Diensten van derden

- Over het algemeen zullen de externe leveranciers die door ons worden gebruikt, uw informatie alleen verzamelen, gebruiken en vrijgeven voor zover dat nodig is om hen in staat te stellen de diensten uit te voeren die ze ons leveren.

 

- Bepaalde externe service providers, zoals betalingsgateways en andere verwerkers van betalingstransacties, hebben echter hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die we hen moeten verstrekken voor uw aankoopgerelateerde transacties. Voor deze providers raden we u aan hun privacybeleid te lezen, zodat u begrijpt op welke manier uw persoonlijke gegevens door deze providers worden behandeld. Onthoud in het bijzonder dat bepaalde providers zich kunnen bevinden in of faciliteiten hebben die zich in een ander rechtsgebied bevinden dan u of wij. Dus als u ervoor kiest om door te gaan met een transactie waarbij de diensten van een externe serviceprovider betrokken zijn, kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van de jurisdictie (s) waarin die serviceprovider of zijn faciliteiten zich bevinden. Als u zich bijvoorbeeld in Duitsland bevindt en uw transactie wordt verwerkt door een betalingsgateway in België, dan kunnen uw persoonlijke gegevens die worden gebruikt bij het voltooien van die transactie mogelijk openbaar worden gemaakt volgens de Belgische wetgeving.

 

- Zodra u de website van onze winkel verlaat of wordt omgeleid naar een website of applicatie van een derde partij, valt u niet langer onder dit privacybeleid of de Servicevoorwaarden van onze website.

 

- Wanneer u op links in onze winkel klikt, kunnen deze u wegleiden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaringen te lezen.

bottom of page