top of page

- De consument is volledig verantwoordelijk voor zijn aankoop vanaf deze geleverd/afgehaald is.

 

- Bollaerts Custom Works is niet verantwoordelijk voor schade of problemen aan wagens wanneer deze producten niet door ons geplaatst zijn.

 

- Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

 

- Retour/ terugbetaling op sierstukken is mogelijk wanneer er zichtbare schade is aan de buitenkant van de sierstukken waardoor deze niet meer mooi oogt. (dit wordt beslist door Bollaerts Custom Works en geldt enkel wanneer de aankoop verstuurd is door een externe firma)

 

- Voor problemen aan onderdelen of retour dient u binnen de 14 dagen van de ontvangstdatum telefonisch contact op te nemen met Bollaerts custom Works voor het bespreken van retournering en/of terugbetalingen. U dient hiervoor uw factuur/ aankoopbewijs te kunnen voorleggen.

 

- Bollaerts Custom Works is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten wanneer u wenst te retourneren.

 

- Bollaerts Custom Works is niet verantwoordelijk voor extra verzendkosten wanneer u grote of zware onderdelen koopt. Wij doen ons best om vaste verzendkosten te geven bij uw aankoop maar wanneer dit niet genoeg is wegens gewicht en afstand is de consument verantwoordelijk.  

 

bottom of page